Recollides 512 Signatures/Firmas !!!!!!

Dissabte 20F, L’Associació Pares Tegar pro disCAPACITATS del Garraf va RECOLLIR 512 Signatures de recolzament a “L’APERTURA JA!!! Llar-Residèncial Les Roquetes”que encara està tancada .

La GRAN  preocupació pel retard en la posta en funcionament de la Nova Llar-Residencia a Les Roquetes de Sant Pere de Ribes, totalment equipada i preparada   pel col·lectiu de persones amb discapacitat  intel·lectual de la Comarca del Garraf  , que  les  famílies reivindiquen l’apertura  des de fa anys i  que també ha rebut el suport dels alcaldes i alcaldesses de la zona,  i  reconeguda per la seva antecessora i actual vicepresidenta, l’Honorable Sra. Neus Munté, en una reunió al Gener de 2015.

L’obertura de la Llar – residència, adquirida ja per l’Associació i localitzada al municipi de Sant Pere de Ribes estava prevista al Juliol de  2015, segons fonts de la mateixa conselleria però ara sembla que la seva inauguració s’ha posposat .

No ens podem conformar amb aquesta situació, que ha causat un profund malestar i  molta preocupació en tots els membres de l’Associació ja que molts pares i mares ja son grans i quasi no es poden fer càrrec dels fills i NO HI HA PLACES DE RESIDÈNCIA PER ELLS EN TOTA LA COMARCA DEL GARRAF, ni serveis imprescindibles com un Centre de Dia i Residència Assistida per persones grans amb discapacitat.

20160220_191410