Els nostres Objectius

Som una Associació sense afany de lucre, formada per pares, mares i tutors de persones amb discapacitat  intel.lectual , i TOTES les famílies de la comarca del Garraf son benvingudes, sense importar la seva nacionalitat, cultura o creences.

      ELS NOSTRES OBJECTIUS:

*   Lluitar per la igualtat de Drets  i oportunitats dels nostres socis.

*   Millorar la qualitat de vida d’ells i les seves famílies.

* Treballar pel seu desenvolupament

ACTIVITATS:

Cada Trimestre, la junta de l’Associació organitza diverses activitats que es duen a terme, tan per pares, mares i fills, per  proporcionar espais on poder gaudir plegats i fomentar la inclusió social. Procurem que les  activitats siguin gratuïtes pels nostres  nois/ies socis.

Excursions, sortides, activitats lúdiques i terapèutiques, tallers   etc…

* RESIDÈNCIES, PISOS I CENTRES DE TREBALL

La situació d’aquest   col.lectiu  de persones amb  Discapacitat  Psíquica  és molt deficient  i tanmateix molt greu.

Segons dades Oficials de l’Ajuntament  de Vilanova i la Geltrú,  la Comarca del Garraf té les tasses més  baixes de cobertura  en Serveis Residencials per a persones  amb discapacitat, en comparació amb altres comarques  amb el mateix nombre d’habitants ( Anoia, Baix Ebre, Gironés, Osona, La Selva…).

Vilanova i la Geltrú té només 1 Residència adequada per persones amb Discapacitat Intel.lectual, amb 24 places ja ocupades, NO quedant doncs actualmente, cap plaça lliure disponible ni tan sols per una emergencia.

A la comarca del Garraf hi ha  més de 600 persones amb  Discapacitat Psíquica.

Un 10% de la població de Vilanova i la Geltrú té una Discapacitat Psíquica i concretament  la majoría de persones ténen  entre 45 i 64 anys

La Nova RESIDÈNCIA de Roquetes, per a persones amb discapacitat intel.lectual, està llesta , preparada i a punt per entrar en funcionament, però malauradament la Generalitat de Catalunya no aporta la subvenció per poder obrir-la.

La Junta Directiva de l’Associació es reunirà properament amb els Alcaldes de la Comarca del Garraf per poder UNIR FORCES i trobar una sol.lució.